Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Florisan
Pottenbakkersstraat 9
8601 WS, SNEEK
(0515) 41 51 49
info@florisan.nl
http://www.florisan.nl

Over FLORISAN

FLORISAN BV is een familiebedrijf oorspronkelijk ontstaan uit de handel met Friesche stalmest. Het startjaar ligt reeds in 1975. In de loop der tijd is het bedrijf overgegaan en langzaam omgevormd en uitgebreid tot een groothandel voor distributie door heel Nederland.

Met een marktgericht assortiment, met name bedoeld voor de hovenier, groenvoorziener, aannemer en gemeente, is het ons doel om de klant te voorzien van kwaliteitsproducten. Inspelend op vraag uit de markt is ons productpakket voortdurend in beweging en proberen wij altijd een actueel programma te promoten. Als klant kunt u over ons assortiment op de hoogte gehouden worden via mailing, u kunt onze site bezoeken of u kunt ons telefonisch bereiken.

Het FLORISAN assortiment

FLORISAN is een toonaangevende groothandel ook online, in meststoffen van o.a. OSMO, Compo, ECOstyle, DCM en Culterra. Gereedschappen van o.a. FELCO, Silky, De Wit, Birchmeier, Fort en Bahco. Gewasbescherming van o.a. Bayer, Luxan, Roundup en Ultima en biologische gewasbescherming. Potgrond van o.a. BRILL, Jardino en VAM. Graszaad en zoden van o.a. Topgreen, Barenbrug, Queens Grass en Innoseeds. Bodemverbetering van o.a. Plant Health Care, Servaplant, Pireco en Stockosorb. Persoonlijke bescherming voor gehoor-, adem-, hand-, oog- en gelaatbescherming van o.a. 3M Peltor, Showa. Materialen en afwerking voor aanleg en onderhoud van tuinen, parken, sportvelden en openbaar groen. Wij bieden onze klanten een innovatief platform door ons assortiment wekelijks te vernieuwen. Door onze jarenlange ervaring in het groen hebben wij een online marktplaats kunnen creëren die aan alle eisen en behoeften van onze klanten voldoet.

FLORISAN service

Wij zorgen voor een uitstekende service door klanten in heel Nederland te garanderen dat zij producten binnen 48-72 uur in huis hebben, persoonlijke service te verlenen en geen minimale afnameverplichtingen te eisen, alle artikelen per stuk gekoppeld aan lage verzendkosten.

Queens Grass produceert en levert graszoden rechtstreeks aan Florisan in Sneek