Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Graszoden Hazerswoude-dorp Greenlink BV

Terug naar de vorige pagina Routebeschrijving

Greenlink BV
Duitslandlaan 2
2391 PA, Hazerswoude-dorp
(0172) 21 41 10
info@greenlink.nl
www.greenlink.nl

Ons bedrijf is een gerenommeerd internationaal groothandelscentrum voor boomkwekerijproducten en vaste planten, gevestigd op het ITC Boskoop in Hazerswoude.

We leveren een uitgebreid, exclusief assortiment van een constante, hoge kwaliteit aan hoveniers, landschapsarchitecten, bloemisten en andere professionals. We halen de producten uit eigen land, maar ook uit Italië, Spanje en België, in vele soorten, maten en aantallen, maar altijd van dezelfde prachtige kwaliteit. Noem het liefde voor het vak, perfectionisme.

De producten staan overzichtelijk uitgestald op een buitenterrein van 3 hectare en in een kas. Ze kunnen worden opgehaald of thuis bezorgd. Alles is mogelijk, want naast kwaliteit staat service bij Greenlink centraal.

We werken in een klein team van 10 gemotiveerde mensen. Iedereen beschikt over een stevige groene ondergrond en iedereen heeft een eigen taak. Daarnaast helpen we elkaar, waar mogelijk en nodig, zeker in drukke tijden. Veel aanloop van klanten zorgt voor veel dynamiek. Aandacht hebben we voor onze klanten, voor onze producten maar ook voor onze mensen en voor elkaar.

Queens Grass produceert en levert graszoden rechtstreeks aan Greenlink BV in Hazerswoude-dorp