Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447
 Terug naar Nieuws.

Graszaad GreenPark

Een goed gazon is duurzaam. De toepassing van het gazon bepaalt uw keuze van het graszaadmengsel. U wilt immers onder alle omstandigheden een perfecte grasmat tegen zo laag mogelijke kosten en met een minimale inspanning aan onderhoud.

Daarom kiest u voor GreenPark. GreenPark staat garant voor zekerheid, innovatie en gebruikerservaring. De rassen in GreenPark zijn uitgebreid getest in lokale mengselproeven en samengesteld uit toprassen van de internationale rassenlijst.

 

GreenPark speelgazon

Wilt u een gazon dat ook tegen een stootje kan, zaai dan GreenPark speelgazon. Dit mengsel is goed bestand tegen intensieve betreding. Uitstekend geschikt voor gazons met spelende kinderen.

GreenPark sport herstel

GreenPark sport herstel bestaat voor 80% uit Engels raaigras. Dit mengsel is uitermate geschikt om een bestaand gazon snel te herstellen door middel van doorzaaien. Tevens kan dit mengsel ingezet worden voor de inzaai en doorzaai van sportvelden, die maar een korte rustperiode kennen.

GreenPark schaduwgazon

Veel gazonmengsels willen niet goed groeien op schaduwrijke plekken. GreenPark Schaduwgazon is hiervoor de oplossing. Dit mengsel blijft ook groen onder schaduwrijke omstandigheden. De speciale grassoort Deschampsia is hier debet aan.

GreenPark Speelgazon in zakken van 5 en 15 kg.
40% Engels raaigras
15% Veldbeemdgras
45% Roodwenkgras

GreenPark Sport Herstel in zakken van 5 en 15 kg.
80% Engels raaigras
20% Veldbeemdgras

GreenPark Schaduw in zakken van 5 en 15 kg.
40% Deschampsia
20% Veldbeemdgras
40% Roodzwenkgras